BLI MEDLEM


Gemenskap, glädje och svett är våra ledord och vi lovar att ni kommer känna av alla tre! Vi har valt att jobba i mindre grupper om 10-12 personer för att du ska få den coachning och hjälp du behöver.


Oavsett om du kör CrossFit för första gången eller om du satsar mot CrossFit Open ska du känna att vi har kunskapen och redskapen att ta dig framåt och mot dina mål!


Gratis prova-på-pass sista söndagen varje månad. Kontakta oss för att boka in dig!

Priser


795 kr/mån
Autogiro och ingen bindningstid.


695 kr/mån
Autogiro och 12 månaders bindningstid.


595 kr/mån

  • Ungdom (t.o.m. 20 år)
  • Student
  • Senior (60+)
  • FAR (fysisk aktivitet på recept)
  • Blåljusmedlem

Autogiro och 12 månaders bindningstid.


10 kort
975 kr


Engångsträning
Vuxen, 120 kr (betalning swishas till123 288 62 32)


OnRamp - CrossFit nybörjarkurs
Uppdelat på tre tillfällen á 90 minuter, 1150 kr

SMALL GROUP

Tillsammans med 4-8 personer tränas du i en grupp som leds av en av våra coacher under 8 veckor. Välj mellan 1 eller 2 gånger i veckan. Du får pepp och motivation och laganda som en gruppträning kan erbjuda. Samtidigt får du expertisen och den professionella vägledning som en coach kan erbjuda. Här får du även förmånligare pris jämfört med enskild coachning. Tillsammans i gruppen kommer ni överens med coachen om vilket träningsinriktning ni önskar ha i kursen. Passar utmärk för företagskollegor och vänner, men också ett bra sätt att lära känna nya medlemmar.


Skicka intresseanmälan till: info@cfkungalv.se


Uppläggningsavgift tillkommer med 199 kronor vid tecknande av medlemskap. Samtliga medlemskap har 1 månads uppsägningstid.

Vi tar emot MinFriskvård